ATEK expanderar och söker fler medarbetare!

In Nyheter by Gustaf

Servicetekniker inom kommunal och industriell vattenrening.

Som servicetekniker kommer du att bli ansvarig för nyinstallationer och service samt reparation och underhåll på befintlig installerad utrustning runt om i landet. Utöver servicearbete kommer du sälja in service och serviceavtal, sköta reservdelslager och telefonsupport. De produktområden du kommer utföra service på är bland annat omrörare, luftningsutrustning, UV-aggregat och mekaniska rensavskiljare.

Då arbetet är väldigt varierande och med högt tempo, förutsätter vi att du har en organisatorisk förmåga och är en problemlösare med gott ordningssinne. Tjänsten som servicetekniker innehåller krav på att du kan arbeta självständigt utifrån våra interna rutiner och föreskrifter och regelbundet dokumentera ditt arbete. Detta ställer krav på att du har goda kunskaper att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig på engelska då du kommer ha kontakt med underleverantörer från hela världen.

Våra kunder finns i hela landet, varpå resor kommer vara vanligt förekommande. Du skall med andra ord inte ha några problem med att vara borta ett par dagar nu och då.
Installation och driftsättning är något som våra kunder efterfrågar mer och mer varför vi ser ett stort behov av att snabbt få in en lämplig person till vårt team.

Krav på kunskaper/utbildning

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet, inriktning maskinteknik gärna kompletterad med el/styr.
  • B-körkort

Krav på erfarenhet

  • Erfarenhet av felsökning och service av maskiner i industriella eller kommunala verk.
  • Kunskaper i svetsning och plåtarbete.
  • Det är meriterande om du har en kunskap inom el/styr.
  • Goda kunskaper i MS Word och Excel

Välkommen med din ansökan!