ATEK expanderar

In Nyheter by Gustaf

Är du vår nya försäljningsingenjör?

ATEK är ett mindre miljöteknikbolag på frammarsch! Vi representerar utländska leverantörer inom vattenreningsindustrin där vår affärsidé är att med modern teknologi, utrustning och service kontinuerligt bidra till att optimera och öka kvaliteten på process- och avloppsvattenreningen i industrins och kommuners vattenreningsläggningar. Vår övergripande mission är att erbjuda kundanpassade lösningar som reducerar belastningen på vår miljö samt förbättrar anläggningarnas produktivitet och ekonomiska resultat. Vårt engagemang sträcker sig från beräkning, design till installation och service.

Vår huvudmarknad är Sverige och Norge men vi jobbar även mot andra länder som t ex Ryssland, Indien, Kina och övriga Europa. Vi jobbar mot flera olika sorters industrier som t ex oljeraffinaderier, läkemedelsindustrin, pappersbruk och kommunala reningsverk. Vi jobbar med kunder i alla led, allt från konsulter till entreprenörer och slutkunder. Vi vill nu expandera vår verksamhet med fler medarbetare och ta fler projekt!

Vi söker nu en driven, självständig och kundorienterad försäljningsingenjör med utpräglad känsla för långvariga kundkontakter. Arbetsuppgifterna innebär att du aktivt skall söka nya projekt och ta hand om de befintliga. I dina olika projekt kommer du göra analyser av kundens problem och möjligheter för att sedan designa och beräkna skräddarsydda lösningar utifrån deras behov. Du ska även tillsammans med dina medarbetare ta fram och utvärdera nya produkter och utforma marknadsföringsstrategier för dessa. Du måste alltså ha kompetens för beräkning och problemlösning samt ha sinne för affärsutveckling och sälj. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift då du dagligen kommer ha kontakt med våra utländska leverantörer i Tyskland, Italien, Finland och England. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av processbranschen. Goda kunskaper i AutoCad är även positivt.

Tjänsten är på heltid, måndag – fredag. B-körkort fordras. Kontoret finner du i Solna strax utanför Stockholm. Skicka gärna din ansökan och CV till oss på ATEK så berättar vi mer.

Mvh Johan Eriksson, VD